Συχνές Ερωτήσεις

Έχοντας χρέος μας την ικανοποίηση σας, φροντίζουμε ώστε να έχετε παραλάβει την παραγγελία μας μέσα σε χρονικό διάστημα 5 ημερών από την ημέρα παραγγελίας.

Στην περίπτωση που οι παραγγελίες σας ανέρχονται στα 50 ευρώ και άνω, δεν υπάρχει κάποια επιπλέον χρέωση για την αποστολή τους, μιας και καλύπτουμε οι ίδιοι τα έξοδα. Εάν οι παραγγελίες σας ανέρχονται σε ποσό κάτω των 50 ευρώ, τα έξοδα αποστολής έχουν ελάχιστη χρέωση, για την οποία ενημερώνεστε με mail, καθώς διαθέτουμε δικούς μας οδηγούς, οι οποίοι αναλαμβάνουν να φέρουν τα προϊόντα στο χώρο που έχετε επιλέξει. Φυσικά, υπάρχει πάντα και η δυνατότητα παραλαβής των προϊόντων από το κατάστημά μας, ενώ όσον αφορά στην επαρχία θα πρέπει να γνωρίζετε ότι τα προϊόντα καταφθάνουν σε εσάς με δικό μας πρακτορείο.

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι ένα από τα κυριότερα καθήκοντα μας είναι να παρέχουμε 100% ασφάλεια σε κάθε πελάτη που χρησιμοποιεί πιστωτική κάρτα κατά την παραγγελία του. Δεν υπάρχει δυνατότητα πρόσβασης στα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας σας από εμάς, καθώς το κομμάτι της πληροφορίας που αφορά την πιστωτική κάρτα δρομολογείται απευθείας στην τράπεζα, η οποία και διεκπεραιώνει την χρέωση.

Οι τρόποι πληρωμής για τις παραγγελίες σας είναι τρεις. Από τη μία, μπορείτε να πληρώσετε με αντικαταβολή, δηλαδή να πληρώσετε το οφειλόμενο ποσό κατά την παραλαβή των προϊόντων. Από την άλλη, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πιστωτική σας κάρτα οποιασδήποτε τράπεζας με ασφάλεια στη φόρμα παραγγελίας, ενώ αποδεκτές είναι και οι προπληρωμένες κάρτες.

Ναι, υπάρχει η δυνατότητα αμπαλάζ στα προϊόντα που έχετε παραγγείλει, κατόπιν συνεννόησης. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας αφήσετε ένα σχόλιο στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, αναφέροντας τον κωδικό του προϊόντος που θα θέλατε να κάνετε δώρο, ή διαφορετικά να καλέσετε στα κεντρικά μας αναφέροντας τον ίδιο κωδικό.

Εάν παραλάβετε κάποιο προϊόν με εργοστασιακά ελαττώματα, ή χτυπημένο κατά τη μεταφορά του, εμείς με τη σειρά μας θα το αντικαταστήσουμε και θα σας το αποστείλουμε με δικά μας έξοδα.