εταιρεία 1

Η Εταιρεία μας

Έχοντας μεγάλη εμπειρία, λόγω οικογενειακής παράδοσης και πολλά χρόνια ασχολία, η εταιρεία μας Bonsai συνεχίζει την επιτυχή πορεία της. Ύστερα από 30 χρόνια, στο χώρο του επίπλου του φωτιστικού και του δώρου. Τροφοδοτώντας την ελληνική αγορά με επιλεγμένα σχέδια από κάθε γωνιά του πλανήτη.

H Bonsai ξεκίνησε ως βιοτεχνία παράγοντας λάμπες και μπιμπελό με μεγάλη επιτυχία στην Ελλάδα.

Οι πρώτες εισαγωγές από Ιταλία βασίστηκαν πάνω στο έπιπλο ,το φωτιστικό και τα ποικίλα διακοσμητικά στοιχεία. Στην συνέχεια, επεκταθήκαμε σε Ισπανία και Πορτογαλία, αλλά κυριότερος σταθμός μας υπήρξε η Αίγυπτος όπου αναπτύξαμε δική μας παραγωγή βασισμένη κυρίως σε english και french style.

Με το πέρασμα των χρόνων λαμβάναμε μέρος σε εκθέσεις της Ιταλίας ,της Γερμανίας και της Ελλάδας. Εκθέσεις με μεγάλη επιτυχία σε όλο τον κόσμο και ειδικότερα στην Ελλάδα. Δεδομένου ότι η επιχείρηση Bonsai βραβεύτηκε ως το καλύτερο περίπτερο της έκθεσης (Furnidec).

Η εταιρεία μας φημίζεται για την υψηλή ποιότητα και ανθεκτικότητα των προϊόντων της. Οι αναρίθμητες επιλογές σχεδίων για κάθε στυλ και διάθεση. Έχοντας πάντα ως προτεραιότητα την άρτια ποιότητα των πρώτων υλών, καθώς επίσης και τη συνεχή ανανέωση τους και τις προσιτές τιμές που προσφέρουμε στους πελάτες μας, αποτελούν την εγγύηση που φέρει το όνομα Bonsai.

Η μεγαλύτερη επιτυχία της εταιρίας μας είναι ότι σχεδόν όλα τα είδη μας είναι ετοιμοπαράδοτα. Η Bonsai παραμένει η Νο 1 επιλογή σας και για το SERVICE που προσφέρουμε σε όλους τους πελάτες μας.

Καθήκον μας είναι να κάνουμε τη ζωή σας απλούστερη και πιο άνετη.

Δες όλα τα προϊόντα την εταιρείας μας εδώ!

Πάρε ιδέες για την διακόσμηση του χώρου σου εδώ!

εταιρεία