Bonsai Collection
Bonsai Collection
Επιπλα
Έπιπλα
Φωτιστικά
Φωτιστικά
Διακοσμητικά
Διακοσμητικά
Καθρέπτες
Καθρέπτες
Oikiako
Οικιακά
Κηπος
Κήπος
Sale-brush
Προσφορές

Ο σωστός φωτισμός

Ο σωστός φωτισμός

Μη βασίζεστε μόνο σε μία πηγή φωτός.

Το κλειδί για να φωτίζεται σωστά και αποτελεσματικά ο χώρος σας είναι να χρησιμοποιείτε διάφορες πηγές φωτισμού. Αναμείξτε μία ποικιλία από φωτιστικά δαπέδου, κρυφούς φωτισμούς και υπέροχα φωτιστικά οροφής. Ο σωστός φωτισμός σε έναν χώρο δημιουργεί μία υπέροχη ατμόσφαιρα.

Μαλακώστε τον φωτισμό.

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από τα πολύ έντονα φώτα μέσα σε έναν χώρο καθώς δεν σας βοηθούν να χαλαρώσετε. Οι ειδικοί προτείνουν να χρησιμοποιείτε ντίμερ και απαλές λευκές λάμπες σε κάθε δωμάτιο – ακόμα και στο μπάνιο.

Χρησιμοποιήστε ντίμερ στο σπίτι σας.

Ο σωστός φωτισμός είναι πολύ σημαντικός. Δημιουργεί ή χαλάει μία όμορφη ατμόσφαιρα. Ο ευκολότερος τρόπος για να πετύχετε την τέλεια ατμόσφαιρα. Αναλόγως με το τι θέλετε να κάνετε. Είναι να χρησιμοποιείτε dimmer (ο χειροκίνητος μηχανισμός που ρυθμίζει την ένταση του φωτός μέσα σε έναν χώρο).

Κάντε αλλαγές. Ο σωστός φωτισμός.

Η καλή διάθεση είναι τα πάντα και έτσι καλό είναι, ανάλογα με την περίσταση, να αλλάζετε και τον φωτισμό του κάθε χώρου σας. Αν, για παράδειγμα, θέλετε να χαλαρώσετε στο καθιστικό σας καλό είναι να βάλετε μία λάμπα 60 watt (ή αν έχετε LED μία αντίστοιχη των 60 watt πυρακτώσεως). Αν, από την άλλη μεριά, επιθυμείτε να διαβάσετε ή να κάνετε κάποια δουλειά γραφείου, μία λάμπα 75-100 watt είναι ό,τι πρέπει.

Το ίδιο ισχύει και με το μπάνιο.

Αν θέλετε να βάφεστε στο μπάνιο καλό είναι να έχετε έντονο φωτισμό για να φωτίζει τον χώρο σας. Αν απλά θέλετε να απολαύσετε το μπάνιο σας και να χαλαρώσετε κάνοντας ένα αφρόλουτρο τότε πρέπει να έχετε πιο ελαφρύ και χαλαρωτικό φωτισμό. Αν τέλος θέλετε έναν συνδυασμό όλων των παραπάνω θα πρέπει να δημιουργήσετε γωνίες μέσα στο σπίτι σας με διαφορετικό φωτισμό. Βάλτε στο γραφείο σας ένα πιο έντονο φως που θα σας επιτρέπει να δουλεύετε και να διαβάζετε και στο υπόλοιπο σαλόνι σας χαλαρό φωτισμό για να απολαμβάνετε τις ταινίες σας και την παρέα των φίλων σας με όμορφη διάθεση.Ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία που συνεισφέρουν στην όμορφη ατμόσφαιρα ενός χώρου είναι ο φωτισμός του!Βρείτε μεγάλη ποικιλία σε φωτιστικά εσωτερικού και φωτιστικά εξωτερικού χώρου και σκορπίστε φως παντού, μέσα και έξω από το σπίτι σας!Δες περισσότερα φωτιστικά εδώ!Πάρε ιδέες για την διακόσμηση του χώρου σου εδώ!